Overheid vacatures

De leukste banen bij de overheid vind je hier! Altijd al willen werken bij een ministerie, de Belastingdienst, het UWV, een gemeente of provincie? Zoek dan in onze vacatures naar een baan die je op het lijf geschreven is. Een baan met een groot maatschappelijk belang.
 
Je wordt niet overspoeld met duizenden niet-relevante banen, maar kunt gericht zoeken naar de gewenste functie. Deze variëren van jurist, consulent, beleidsmedewerker, projectleider tot buitengewoon opsporingsambtenaar en leerplichtambtenaar. Alle beroepen die aansluiten op jouw persoonlijkheid, opleiding en competenties zijn verzameld en gecategoriseerd op onder meer mbo/hbo en WO-niveau. Verder kun je filteren op de gewenste locatie binnen een bepaalde straal, het aantal uren en op trefwoorden.
 
Een baan bij de overheid vraagt om mensen met specifieke vaardigheden en diploma's, ongeacht of je een vaste aanstelling wenst, parttime of freelance wilt werken. Zeker wanneer je een functie ambieert in een penitentiaire inrichting, bij de politie of reclassering, Twiglers begrijpt dat en helpt jou de juiste plek te vinden door je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.